Mencari penerbangan murah dari Jayapura ke Makassar (DJJ-UPG)? Tambang penerbangan untuk Jayapura ke Makassar mula pada NZD 94. Cari penerbangan terbaik dan termurah pada laluan ini dan maklumat lain yang berkaitan. Sebelum anda menempah penerbangan, anda boleh menggunakan Utiket untuk mencari penerbangan termurah dari Jayapura ke Makassar untuk Lion Air, Garuda Indonesia, Batik Air, Super Air Jet, Citilink, Indonesia AirAsia. Semua data penerbangan adalah masa nyata dan tepat. Utiket mencari semua penerbangan termurah dari Jayapura ke Makassar.
Laluan
Jayapura ke Makassar
Berlepas
10 Mei
Harga penerbangan ini ditemui oleh pengguna kami dalam beberapa hari lepas. Untuk melihat harga semasa sebenar sila klik pada tarikh yang dikehendaki.

Lapangan Terbang Antarabangsa Sentani (DJJ) ialah sebuah lapangan terbang yang terletak di Jayapura, ibu kota wilayah Papua, Indonesia, di pulau New Guinea. Lapangan terbang Sentani ialah hab penerbangan Papua dan tempat pertama ketibaan ramai orang di Papua.
Cari penerbangan murah ke Jayapura atau baca lebih lanjut tentang Sentani International Airport.

Lapangan Terbang Makassar ialah hab utama untuk penerbangan antara barat dan timur Indonesia dan dengan lebih 5 juta penumpang setahun ia merupakan salah satu lapangan terbang tersibuk di Indonesia. Dari Makassar anda boleh menaiki penerbangan ke hampir setiap lapangan terbang di bahagian timur negara serta ke lapangan terbang utama di Jawa dan Kalimantan. Garuda dan Airasia mempunyai penerbangan dari Makassar ke beberapa destinasi antarabangsa seperti Singapura dan Kuala Lumpur.
Cari penerbangan murah ke Makassar atau baca lebih lanjut tentang Sultan Hasanuddin International Airport.
| Syarikat penerbangan | Nombor penerbangan | Keberangkatan | Ketibaan | Masa penerbangan |
| Batik Air | ID6183 | 09:00 | 11:20 | 2h 20m |
| Citilink | QG251 | 07:30 | 10:00 | 2h 30m |
| Lion Air | JT985 | 09:00 | 12:45 | 3h 45m |
| Lion Air | JT789 | 10:50 | 16:05 | 5h 15m |
| Lion Air | JT797 | 12:00 | 14:20 | 2h 20m |
| Lion Air | JT1797 | 12:00 | 14:20 | 2h 20m |
| Sriwijaya Air | SJ702 | 13:50 | 16:15 | 2h 25m |
Bulan terbaik untuk tiba di Jayapura ialah Februari dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Disember. (Harga purata, berdasarkan titik data 5539.)
Hari terbaik untuk tiba di Jayapura ialah Jumaat dan sebaiknya elakkan Khamis, kerana harga secara purata 19.2% lebih tinggi daripada Jumaat. (Harga purata, berdasarkan titik data 31999557.)
Syarikat penerbangan termurah yang terbang dari Jayapura ke Makassar ialah Citilink. Ia adalah 19% lebih murah daripada Batik Air. (Harga purata, berdasarkan titik data 5546.)