Mencari penerbangan murah dari Alor Setar ke Ipoh (AOR-IPH)? Tambang penerbangan untuk Alor Setar ke Ipoh mula pada AUD 113. Cari penerbangan terbaik dan termurah pada laluan ini dan maklumat lain yang berkaitan. Sebelum anda menempah penerbangan, anda boleh menggunakan Utiket untuk mencari penerbangan termurah dari Alor Setar ke Ipoh untuk MasWings, AirAsia, Malindo Air, AirAsia X, FireFly. Semua data penerbangan adalah masa nyata dan tepat. Utiket mencari semua penerbangan termurah dari Alor Setar ke Ipoh.
Laluan
Alor Setar ke Ipoh
Berlepas
1 Mei
Harga penerbangan ini ditemui oleh pengguna kami dalam beberapa hari lepas. Untuk melihat harga semasa sebenar sila klik pada tarikh yang dikehendaki.

Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim ialah lapangan terbang kecil yang mengendalikan hanya setengah juta penumpang setahun dan hanya mempunyai dua sambungan domestik dengan lapangan terbang KLIA Kuala Lumpur dan lapangan terbang Subang.
Cari penerbangan murah ke Alor Setar atau baca lebih lanjut tentang Sultan Abdul Halim Airport.

Lapangan Terbang Sultan Azlan Shah yang berkhidmat di Ipoh di utara Semenanjung Malaysia adalah lapangan terbang kecil yang telah berkembang pesat dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ia kini merupakan lapangan terbang ketujuh paling sibuk di Malaysia dengan lebih 200,000 penumpang setahun.
Cari penerbangan murah ke Ipoh atau baca lebih lanjut tentang Sultan Azlan Shah Airport.