Bulan terbaik untuk tiba di Da Nang ialah November dan bulan paling mahal untuk terbang ialah April. (Harga purata, berdasarkan titik data 1059.)
Hari terbaik untuk tiba di Da Nang ialah Selasa dan sebaiknya elakkan Khamis, kerana harga secara purata 34.92% lebih tinggi daripada Selasa. (Harga purata, berdasarkan titik data 1059.)
Syarikat penerbangan termurah yang terbang ke Da Nang ialah Vietnam Airlines. Ia adalah 64% lebih murah daripada MasWings. (Harga purata, berdasarkan titik data 1082.)
Di Da Nang paling banyak penerbangan berlepas sekitar 13:00. (Penerbangan setiap jam, berdasarkan titik data 1114.)
Dari Da Nang ia secara purata adalah yang paling murah untuk terbang ke Kota Ho Chi Minh dan ke Kuala Lumpur. (Harga purata, berdasarkan titik data 371.)
Menganalisis harga untuk Jakarta
Menganalisis harga untuk Kota Bharu
Menganalisis harga untuk Alor Setar
Menganalisis harga untuk Kota Kinabalu
Menganalisis harga untuk Bangalore
Menganalisis harga untuk Johor Bahru
Menganalisis harga untuk Kuching
Menganalisis harga untuk Limbang
Menganalisis harga untuk Manila
Menganalisis harga untuk Penang
Menganalisis harga untuk Pangkal Pinang
Menganalisis harga untuk Shenyang