Yvo and utiketMalaysia
Memuatkan... Sila tunggu.
Dari:
x
Ke:
x
Berlepas:
Pulang:
x
Berlepas
Pulang
Sehala
Pulang
x
Penumpang:
x

Penerbangan murah Buenos Aires (EZE) ke Cagayan de Oro (CGY)

Mencari penerbangan murah dari Buenos Aires ke Cagayan de Oro (EZE-CGY)? Sebelum anda menempah penerbangan, anda boleh menggunakan Utiket untuk mencari penerbangan termurah dari Buenos Aires ke Cagayan de Oro untuk Cebu Pacific Air, PAL Express, Philippine Airlines, SEAir, Philippines AirAsia, Island Transvoyager. Semua data penerbangan adalah masa nyata dan tepat. Utiket mencari semua penerbangan termurah dari Buenos Aires ke Cagayan de Oro.

Harga penerbangan Buenos Aires - Cagayan de Oro

Berlepas: Jul 2026
<
>
  • Aha
  • Isn
  • Sel
  • Rab
  • Kha
  • Jum
  • Sab
  • 1 
  • 2 
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31

Laluan
Buenos Aires ke Cagayan de Oro

Berlepas
15 Jul

Harga penerbangan ini ditemui oleh pengguna kami dalam beberapa hari lepas. Untuk melihat harga semasa sebenar sila klik pada tarikh yang dikehendaki.

Maklumat lapangan terbang dan bandar

About Buenos Aires Ministro Pistarini International Airport

Buenos Aires

Buenos Aires Ministro Pistarini Airport International juga dikenali sebagai Lapangan Terbang Antarabangsa Ezeiza, merupakan lapangan terbang terbesar di Argentina dan merupakan hab utama di Amerika Selatan. Lapangan Terbang Antarabangsa Buenos Aires Ministro Pistarini terletak di 22 kilometer barat daya Buenos Aires, ibu negara Aregntina. Lapangan terbang dibina antara 1945 hingga 1949 dan pada 2009, lapangan terbang itu mengendalikan 7,924,759 penumpang dengan 93,346 pergerakan pesawat.

Cari penerbangan murah ke Buenos Aires atau baca lebih lanjut tentang Buenos Aires Ministro Pistarini International Airport.

About Laguindingan International Airport

Cagayan de Oro

Lapangan Terbang Antarabangsa Laguindingan ialah lapangan terbang serba baharu yang melayani bandar Cagayan de Oro (CDO) dan Iligan serta wilayah Misamis Oriental dan Lanao del Norte. Lapangan terbang itu dibuka pada 2013 dengan kos hampir 8 bilion peso (AS$ 160 juta).

Cari penerbangan murah ke Cagayan de Oro atau baca lebih lanjut tentang Laguindingan International Airport.

Lihat juga