Penerbangan Ninoy Aquino International Airport berlepas dari Manila Ninoy Aquino International Airport pada 07:45 dan tiba di Cagayan de Oro Laguindingan International Airport pada 09:30.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 45m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 542 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 310 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Manila ialah November dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Disember. (Harga purata, berdasarkan titik data 27131.)
Hari terbaik untuk tiba di Manila ialah Ahad dan sebaiknya elakkan Sabtu, kerana harga secara purata 15.77% lebih tinggi daripada Ahad. (Harga purata, berdasarkan titik data 76915142.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 450.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan 5J 399 dan antara Manila dan Cagayan de Oro.