Penerbangan Iloilo International Airport berlepas dari Iloilo Iloilo International Airport pada 00:10 dan tiba di Manila Ninoy Aquino International Airport pada 01:35.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 25m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 270 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 191 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Iloilo ialah September dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Mei. (Harga purata, berdasarkan titik data 5120.)
Hari terbaik untuk tiba di Iloilo ialah Jumaat dan sebaiknya elakkan Selasa, kerana harga secara purata 75.82% lebih tinggi daripada Jumaat. (Harga purata, berdasarkan titik data 45438944.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 144.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan 5J 468 dan antara Iloilo dan Manila.