Penerbangan Ninoy Aquino International Airport berlepas dari Manila Ninoy Aquino International Airport pada 21:05 dan tiba di Bacolod Bacolod Silay Airport pada 22:30.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 25m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 312 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 220 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Manila ialah September dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Disember. (Harga purata, berdasarkan titik data 3247.)
Hari terbaik untuk tiba di Manila ialah Selasa dan sebaiknya elakkan Jumaat, kerana harga secara purata 23.3% lebih tinggi daripada Selasa. (Harga purata, berdasarkan titik data 165698339.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 29 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan 5J 471. (Harga purata, berdasarkan titik data 1738.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 2324.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan 5J 471 dan antara Manila dan Bacolod.