Penerbangan Sultan Syarif Kasim II International Airport berlepas dari Pekanbaru Sultan Syarif Kasim II International Airport pada 10:45 dan tiba di Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 12:40.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 55m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 605 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 316 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Pekanbaru ialah Mac dan bulan paling mahal untuk terbang ialah April. (Harga purata, berdasarkan titik data 1327.)
Hari terbaik untuk tiba di Pekanbaru ialah Jumaat dan sebaiknya elakkan Sabtu, kerana harga secara purata 95.04% lebih tinggi daripada Jumaat. (Harga purata, berdasarkan titik data 209782498.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 121.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan CI 9689 dan antara Pekanbaru dan Jakarta.