Penerbangan Hang Nadim Airport berlepas dari Batam Hang Nadim Airport pada 19:00 dan tiba di Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 20:45.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 45m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 354 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 202 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Batam ialah Oktober dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Mei. (Harga purata, berdasarkan titik data 7172.)
Hari terbaik untuk tiba di Batam ialah Rabu dan sebaiknya elakkan Ahad, kerana harga secara purata 26.98% lebih tinggi daripada Rabu. (Harga purata, berdasarkan titik data 223527509.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 55 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan GA 159. (Harga purata, berdasarkan titik data 2966.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 3508.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan GA 159 dan antara Batam dan Jakarta.