Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 14:55 dan tiba di Pontianak Supadio International Airport pada 16:30.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 35m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 368 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 232 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Oktober dan bulan paling mahal untuk terbang ialah April. (Harga purata, berdasarkan titik data 855.)
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Rabu dan sebaiknya elakkan Ahad, kerana harga secara purata 12.7% lebih tinggi daripada Rabu. (Harga purata, berdasarkan titik data 400566031.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 30 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan GA 504. (Harga purata, berdasarkan titik data 5491.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 4921.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan GA 504 dan antara Jakarta dan Pontianak.