Penerbangan Sultan Hasanuddin International Airport berlepas dari Makassar Sultan Hasanuddin International Airport pada 05:25 dan tiba di Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 06:55.
Masa penerbangan ialah kira-kira 2h 30m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 1434 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 574 Km.
Terdapat perbezaan masa 1 jam antara Makassar dan Jakarta
Bulan terbaik untuk tiba di Makassar ialah Mac dan bulan paling mahal untuk terbang ialah April. (Harga purata, berdasarkan titik data 7529.)
Hari terbaik untuk tiba di Makassar ialah Khamis dan sebaiknya elakkan Ahad, kerana harga secara purata 67.02% lebih tinggi daripada Khamis. (Harga purata, berdasarkan titik data 414466149.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 758.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan GA 619 dan antara Makassar dan Jakarta.