Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 09:30 dan tiba di Lombok Lombok International Airport pada 12:30.
Masa penerbangan ialah kira-kira 2h 00m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 1073 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 536 Km.
Terdapat perbezaan masa 1 jam antara Jakarta dan Lombok
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Jumaat dan sebaiknya elakkan Sabtu, kerana harga secara purata 11.98% lebih tinggi daripada Jumaat. (Harga purata, berdasarkan titik data 155737070.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 58 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan ID 6658. (Harga purata, berdasarkan titik data 3210.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 3419.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan ID 6658 dan antara Jakarta dan Lombok.