Penerbangan Sultan Mahmud Badaruddin II International Airport berlepas dari Palembang Sultan Mahmud Badaruddin II International Airport pada 14:45 dan tiba di Jakarta Halim Perdanakusuma International Airport pada 15:55.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 10m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 264 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 226 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Palembang ialah Mac dan bulan paling mahal untuk terbang ialah April. (Harga purata, berdasarkan titik data 590.)
Hari terbaik untuk tiba di Palembang ialah Isnin dan sebaiknya elakkan Jumaat, kerana harga secara purata 24.04% lebih tinggi daripada Isnin. (Harga purata, berdasarkan titik data 61106289.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 579.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan ID 7052 dan antara Palembang dan Jakarta.