Penerbangan Depati Amir Airport berlepas dari Pangkal Pinang Depati Amir Airport pada 08:55 dan tiba di Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 10:05.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 10m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 137 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 117 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Pangkal Pinang ialah Mac dan bulan paling mahal untuk terbang ialah November. (Harga purata, berdasarkan titik data 1871.)
Hari terbaik untuk tiba di Pangkal Pinang ialah Rabu dan sebaiknya elakkan Jumaat, kerana harga secara purata 223.86% lebih tinggi daripada Rabu. (Harga purata, berdasarkan titik data 88731494.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan IU 3825 dan antara Pangkal Pinang dan Jakarta.