Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 10:15 dan tiba di Pangkal Pinang Depati Amir Airport pada 11:30.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 15m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 137 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 110 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Jakarta ialah November dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Mei. (Harga purata, berdasarkan titik data 2954.)
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Isnin dan sebaiknya elakkan Sabtu, kerana harga secara purata 7.76% lebih tinggi daripada Isnin. (Harga purata, berdasarkan titik data 127614379.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 327.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan IU 822 dan antara Jakarta dan Pangkal Pinang.