Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 09:20 dan tiba di Batam Hang Nadim Airport pada 11:00.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 40m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 354 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 212 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Julai dan bulan paling mahal untuk terbang ialah April. (Harga purata, berdasarkan titik data 254.)
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Isnin dan sebaiknya elakkan Sabtu, kerana harga secara purata 5.75% lebih tinggi daripada Isnin. (Harga purata, berdasarkan titik data 285203183.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 456.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan IU 850 dan antara Jakarta dan Batam.