Penerbangan Adisutjipto International Airport berlepas dari Yogyakarta Adisutjipto International Airport pada 10:00 dan tiba di Surabaya Juanda International Airport pada 11:00.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 00m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 261 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 261 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Yogyakarta ialah Februari dan bulan paling mahal untuk terbang ialah September. (Harga purata, berdasarkan titik data 591.)
Hari terbaik untuk tiba di Yogyakarta ialah Sabtu dan sebaiknya elakkan Isnin, kerana harga secara purata 13.93% lebih tinggi daripada Sabtu. (Harga purata, berdasarkan titik data 67965.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 586.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan IW 1812 dan antara Yogyakarta dan Surabaya.