Penerbangan El Tari International Airport berlepas dari Kupang El Tari International Airport pada 11:25 dan tiba di Ende H. Hasan Aroeboesman Airport pada 12:25.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 00m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 238 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 238 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Kupang ialah Januari dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Oktober. (Harga purata, berdasarkan titik data 811.)
Hari terbaik untuk tiba di Kupang ialah Isnin dan sebaiknya elakkan Sabtu, kerana harga secara purata 23.73% lebih tinggi daripada Isnin. (Harga purata, berdasarkan titik data 1954341.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 168.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan IW 1957 dan antara Kupang dan Ende.