Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 17:20 dan tiba di Pangkal Pinang Depati Amir Airport pada 18:35.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 15m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 137 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 110 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Mei dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Mac. (Harga purata, berdasarkan titik data 495.)
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Khamis dan sebaiknya elakkan Sabtu, kerana harga secara purata 15.95% lebih tinggi daripada Khamis. (Harga purata, berdasarkan titik data 109988282.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 501.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan JT 3218 dan antara Jakarta dan Pangkal Pinang.