Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 05:25 dan tiba di Pontianak Supadio International Airport pada 06:55.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 30m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 368 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 245 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Oktober dan bulan paling mahal untuk terbang ialah April. (Harga purata, berdasarkan titik data 842.)
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Selasa dan sebaiknya elakkan Khamis, kerana harga secara purata 38.76% lebih tinggi daripada Selasa. (Harga purata, berdasarkan titik data 394116298.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 230.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan JT 682 dan antara Jakarta dan Pontianak.