Penerbangan Tjilik Riwut Airport berlepas dari Palangkaraya Tjilik Riwut Airport pada 16:05 dan tiba di Surabaya Juanda International Airport pada 17:20.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 15m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 262 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 210 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Palangkaraya ialah April dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Mei. (Harga purata, berdasarkan titik data 4243.)
Hari terbaik untuk tiba di Palangkaraya ialah Isnin dan sebaiknya elakkan Khamis, kerana harga secara purata 50.55% lebih tinggi daripada Isnin. (Harga purata, berdasarkan titik data 13905205.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan JT 687 dan antara Palangkaraya dan Surabaya.