Penerbangan Sultan Hasanuddin International Airport berlepas dari Makassar Sultan Hasanuddin International Airport pada 16:20 dan tiba di Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 17:40.
Masa penerbangan ialah kira-kira 2h 20m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 1434 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 615 Km.
Terdapat perbezaan masa 1 jam antara Makassar dan Jakarta
Bulan terbaik untuk tiba di Makassar ialah Mac dan bulan paling mahal untuk terbang ialah April. (Harga purata, berdasarkan titik data 7529.)
Hari terbaik untuk tiba di Makassar ialah Jumaat dan sebaiknya elakkan Ahad, kerana harga secara purata 2.99% lebih tinggi daripada Jumaat. (Harga purata, berdasarkan titik data 413910174.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 56 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan JT 777. (Harga purata, berdasarkan titik data 7255.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 4986.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan JT 777 dan antara Makassar dan Jakarta.