Penerbangan Juanda International Airport berlepas dari Surabaya Juanda International Airport pada 09:00 dan tiba di Palembang Sultan Mahmud Badaruddin II International Airport pada 10:50.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 50m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 912 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 497 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Surabaya ialah Ogos dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Mei. (Harga purata, berdasarkan titik data 787.)
Hari terbaik untuk tiba di Surabaya ialah Sabtu dan sebaiknya elakkan Jumaat, kerana harga secara purata 7.46% lebih tinggi daripada Sabtu. (Harga purata, berdasarkan titik data 37563336.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 724.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan JT 856 dan antara Surabaya dan Palembang.