Penerbangan Lombok International Airport berlepas dari Lombok Lombok International Airport pada 06:00 dan tiba di Surabaya Juanda International Airport pada 06:05.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 05m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 392 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 362 Km.
Terdapat perbezaan masa 1 jam antara Lombok dan Surabaya
Bulan terbaik untuk tiba di Lombok ialah Mac dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Julai. (Harga purata, berdasarkan titik data 10954.)
Hari terbaik untuk tiba di Lombok ialah Selasa dan sebaiknya elakkan Sabtu, kerana harga secara purata 4.9% lebih tinggi daripada Selasa. (Harga purata, berdasarkan titik data 39872837.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 47 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan JT 865. (Harga purata, berdasarkan titik data 1947.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 2007.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan JT 865 dan antara Lombok dan Surabaya.