Penerbangan Sultan Hasanuddin International Airport berlepas dari Makassar Sultan Hasanuddin International Airport pada 13:50 dan tiba di Kendari Haluoleo Airport pada 14:50.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 00m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 323 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 323 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Makassar ialah Februari dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Julai. (Harga purata, berdasarkan titik data 9863.)
Hari terbaik untuk tiba di Makassar ialah Jumaat dan sebaiknya elakkan Rabu, kerana harga secara purata 12.86% lebih tinggi daripada Jumaat. (Harga purata, berdasarkan titik data 51156751.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 83 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan JT 994. (Harga purata, berdasarkan titik data 1769.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 1768.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan JT 994 dan antara Makassar dan Kendari.