Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 03:30 dan tiba di Surabaya Juanda International Airport pada 05:00.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 30m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 682 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 455 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Ogos dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Disember. (Harga purata, berdasarkan titik data 1179.)
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Rabu dan sebaiknya elakkan Jumaat, kerana harga secara purata 7.12% lebih tinggi daripada Rabu. (Harga purata, berdasarkan titik data 1158197675.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 495.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan OD 690 dan antara Jakarta dan Surabaya.