Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 14:10 dan tiba di Makassar Sultan Hasanuddin International Airport pada 17:35.
Masa penerbangan ialah kira-kira 2h 25m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 1434 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 593 Km.
Terdapat perbezaan masa 1 jam antara Jakarta dan Makassar
Bulan terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Februari dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Jun. (Harga purata, berdasarkan titik data 5218.)
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Selasa dan sebaiknya elakkan Ahad, kerana harga secara purata 16.83% lebih tinggi daripada Selasa. (Harga purata, berdasarkan titik data 460922600.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 135.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan OD 772 dan antara Jakarta dan Makassar.