Penerbangan Pattimura Airport berlepas dari Ambon Pattimura Airport pada 07:45 dan tiba di Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 09:15.
Masa penerbangan ialah kira-kira 3h 30m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 2386 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 682 Km.
Terdapat perbezaan masa 2 jam antara Ambon dan Jakarta
Bulan terbaik untuk tiba di Ambon ialah September dan bulan paling mahal untuk terbang ialah November. (Harga purata, berdasarkan titik data 912.)
Hari terbaik untuk tiba di Ambon ialah Khamis dan sebaiknya elakkan Sabtu, kerana harga secara purata 8.49% lebih tinggi daripada Khamis. (Harga purata, berdasarkan titik data 22511305.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 871.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan QG 211 dan antara Ambon dan Jakarta.