Penerbangan Sultan Hasanuddin International Airport berlepas dari Makassar Sultan Hasanuddin International Airport pada 13:35 dan tiba di Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 14:55.
Masa penerbangan ialah kira-kira 2h 20m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 1434 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 615 Km.
Terdapat perbezaan masa 1 jam antara Makassar dan Jakarta
Bulan terbaik untuk tiba di Makassar ialah April dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Disember. (Harga purata, berdasarkan titik data 1196.)
Hari terbaik untuk tiba di Makassar ialah Rabu dan sebaiknya elakkan Khamis, kerana harga secara purata 5.77% lebih tinggi daripada Rabu. (Harga purata, berdasarkan titik data 359216755.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 60 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan QG 213. (Harga purata, berdasarkan titik data 5537.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 4988.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan QG 213 dan antara Makassar dan Jakarta.