Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 07:45 dan tiba di Palu Mutiara SIS Al-Jufrie Airport pada 13:10.Penerbangan itu berhenti sebentar di Makassar.
Masa penerbangan ialah kira-kira 4h 25m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 1490 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 337 Km.
Terdapat perbezaan masa 1 jam antara Jakarta dan Palu
Bulan terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Februari dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Disember. (Harga purata, berdasarkan titik data 1313.)
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Isnin dan sebaiknya elakkan Sabtu, kerana harga secara purata 16.12% lebih tinggi daripada Isnin. (Harga purata, berdasarkan titik data 32100659.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan QG 214 dan antara Jakarta dan Palu.