Penerbangan Juanda International Airport berlepas dari Surabaya Juanda International Airport pada 09:25 dan tiba di Lombok Lombok International Airport pada 11:35.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 10m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 392 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 336 Km.
Terdapat perbezaan masa 1 jam antara Surabaya dan Lombok
Bulan terbaik untuk tiba di Surabaya ialah Oktober dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Julai. (Harga purata, berdasarkan titik data 2685.)
Hari terbaik untuk tiba di Surabaya ialah Rabu dan sebaiknya elakkan Isnin, kerana harga secara purata 34.79% lebih tinggi daripada Rabu. (Harga purata, berdasarkan titik data 44837208.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 802.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan QG 672 dan antara Surabaya dan Lombok.