Penerbangan Syamsudin Noor International Airport berlepas dari Banjarmasin Syamsudin Noor International Airport pada 10:35 dan tiba di Semarang Achmad Yani International Airport pada 10:50.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 15m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 509 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 407 Km.
Terdapat perbezaan masa 1 jam antara Banjarmasin dan Semarang
Bulan terbaik untuk tiba di Banjarmasin ialah Ogos dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Jun. (Harga purata, berdasarkan titik data 5103.)
Hari terbaik untuk tiba di Banjarmasin ialah Isnin dan sebaiknya elakkan Khamis, kerana harga secara purata 8.43% lebih tinggi daripada Isnin. (Harga purata, berdasarkan titik data 12750864.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 48 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan QG 795. (Harga purata, berdasarkan titik data 2097.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 2307.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan QG 795 dan antara Banjarmasin dan Semarang.