Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 13:25 dan tiba di Pontianak Supadio International Airport pada 14:50.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 25m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 368 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 260 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Oktober dan bulan paling mahal untuk terbang ialah April. (Harga purata, berdasarkan titik data 842.)
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Ahad dan sebaiknya elakkan Jumaat, kerana harga secara purata 8.44% lebih tinggi daripada Ahad. (Harga purata, berdasarkan titik data 393871086.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 1 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan SJ 184. (Harga purata, berdasarkan titik data 3932.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 4213.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan SJ 184 dan antara Jakarta dan Pontianak.