Penerbangan Suvarnabhumi Airport berlepas dari Bangkok Suvarnabhumi Airport pada 14:20 dan tiba di Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 17:55.
Masa penerbangan ialah kira-kira 3h 35m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 830 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 232 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Bangkok ialah Disember dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Jun. (Harga purata, berdasarkan titik data 446.)
Hari terbaik untuk tiba di Bangkok ialah Khamis dan sebaiknya elakkan Ahad, kerana harga secara purata 55.71% lebih tinggi daripada Khamis. (Harga purata, berdasarkan titik data 16559794.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 755.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan TG 435 dan antara Bangkok dan Jakarta.