Penerbangan Soekarno–Hatta International Airport berlepas dari Jakarta Soekarno–Hatta International Airport pada 19:00 dan tiba di Bangkok Suvarnabhumi Airport pada 22:30.
Masa penerbangan ialah kira-kira 3h 30m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 830 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 237 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Julai dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Disember. (Harga purata, berdasarkan titik data 2095.)
Hari terbaik untuk tiba di Jakarta ialah Selasa dan sebaiknya elakkan Jumaat, kerana harga secara purata 23.16% lebih tinggi daripada Selasa. (Harga purata, berdasarkan titik data 54811403.)
Masa terbaik untuk menempah ialah 47 hari sebelum tarikh berlepas. Anda akan mendapat, secara purata, harga termurah untuk penerbangan TG 436. (Harga purata, berdasarkan titik data 1616.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 2070.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan TG 436 dan antara Jakarta dan Bangkok.