Penerbangan Daniel Z. Romualdez Airport berlepas dari Tacloban Daniel Z. Romualdez Airport pada 06:15 dan tiba di Manila Ninoy Aquino International Airport pada 07:30.
Masa penerbangan ialah kira-kira 1h 15m. Jarak perjalanan ("sebagai burung terbang"): 488 Km. Jadi kelajuan purata adalah lebih kurang 390 Km.
Bulan terbaik untuk tiba di Tacloban ialah Mac dan bulan paling mahal untuk terbang ialah Ogos. (Harga purata, berdasarkan titik data 349.)
Hari terbaik untuk tiba di Tacloban ialah Rabu dan sebaiknya elakkan Ahad, kerana harga secara purata 50.47% lebih tinggi daripada Rabu. (Harga purata, berdasarkan titik data 50290991.)
Graf ini menunjukkan taburan harga yang ditemui pada tahun lalu untuk penerbangan ini. (Harga purata, berdasarkan titik data 723.)
Kami mempunyai lebih banyak statistik untuk penerbangan Z2 323 dan antara Tacloban dan Manila.