Yvo and utiketMalaysia
Memuatkan... Sila tunggu.
Dari:
x
Ke:
x
Berlepas:
Pulang:
x
Berlepas
Pulang
Sehala
Pulang
x
Penumpang:
x

Penerbangan murah ke Ozora

OzoraOzora terletak di Wilayah Okhotsk, Hokkaido. Ditubuhkan pada tahun 2006 melalui penggabungan pekan Memanbetsu dan Higashimokoto, ia berfungsi sebagai pintu masuk utama ke timur Hokkaido melalui Lapangan Terbang Memanbetsu. Keindahannya terletak pada Taman Shibazakura Higashimokoto yang dilitupi bunga merah jambu dan landskap Tasik Abashiri. Sejarahnya didorong oleh pembangunan sektor pertanian serta tenusu yang pesat. Faktor menarik bandar ini adalah keseimbangan antara kemudahan moden dengan pemandangan luar bandar yang luas, menjadikannya destinasi agropelancongan yang penting di utara Jepun.

Syarikat penerbangan yang terbang ke Ozora



Maklumat lapangan terbang Memanbetsu Airport

Mencari tiket murah ke Ozora? Di sini anda boleh mencari semua syarikat penerbangan tambang rendah utama untuk penerbangan murah ke Memanbetsu Airport (MMB).
Memanbetsu Airport yang berkhidmat dengan Ozora ialah lapangan terbang bersaiz sederhana di Jepun. Terdapat banyak penerbangan ke Ozora jadi mencari penerbangan yang mudah dan murah ke Ozora sepatutnya boleh dilakukan, tetapi anda boleh mencari penerbangan ke destinasi lain di Jepun juga, kerana penerbangan ke lapangan terbang lain berdekatan kadangkala lebih baik.

Baca lebih lanjut mengenai Memanbetsu Airport.

Destinasi lain di Jepun

Tidak mencari penerbangan ke Ozora? Anda boleh menyemak destinasi lain ini di Jepun