Mencari penerbangan murah dari Makassar ke Pangkal Pinang (UPG-PGK)? Tambang penerbangan untuk Makassar ke Pangkal Pinang mula pada AUD 88. Cari penerbangan terbaik dan termurah pada laluan ini dan maklumat lain yang berkaitan. Sebelum anda menempah penerbangan, anda boleh menggunakan Utiket untuk mencari penerbangan termurah dari Makassar ke Pangkal Pinang untuk Garuda Indonesia, Lion Air, Batik Air, Super Air Jet, Citilink, Indonesia AirAsia. Semua data penerbangan adalah masa nyata dan tepat. Utiket mencari semua penerbangan termurah dari Makassar ke Pangkal Pinang.
Laluan
Makassar ke Pangkal Pinang
Berlepas
12 Jul
Harga penerbangan ini ditemui oleh pengguna kami dalam beberapa hari lepas. Untuk melihat harga semasa sebenar sila klik pada tarikh yang dikehendaki.

Lapangan Terbang Makassar ialah hab utama untuk penerbangan antara barat dan timur Indonesia dan dengan lebih 5 juta penumpang setahun ia merupakan salah satu lapangan terbang tersibuk di Indonesia. Dari Makassar anda boleh menaiki penerbangan ke hampir setiap lapangan terbang di bahagian timur negara serta ke lapangan terbang utama di Jawa dan Kalimantan. Garuda dan Airasia mempunyai penerbangan dari Makassar ke beberapa destinasi antarabangsa seperti Singapura dan Kuala Lumpur.
Cari penerbangan murah ke Makassar atau baca lebih lanjut tentang Sultan Hasanuddin International Airport.

Lapangan Terbang Depati Amir (PGK), juga dikenali sebagai Lapangan Terbang Pangkal Pinang, adalah sebuah lapangan terbang yang melayani Pangkal Pinang, bandar terbesar di pulau Bangka dan ibu kota provinsi Bangka-Belitung di Indonesia.
Cari penerbangan murah ke Pangkal Pinang atau baca lebih lanjut tentang Depati Amir Airport.