Mencari penerbangan murah dari Nagoya ke Kota Kinabalu (NGO-BKI)? Tambang penerbangan untuk Nagoya ke Kota Kinabalu mula pada US $ 198. Cari penerbangan terbaik dan termurah pada laluan ini dan maklumat lain yang berkaitan. Sebelum anda menempah penerbangan, anda boleh menggunakan Utiket untuk mencari penerbangan termurah dari Nagoya ke Kota Kinabalu untuk MasWings, AirAsia, Malindo Air, AirAsia X, FireFly, All Nippon Airways. Semua data penerbangan adalah masa nyata dan tepat. Utiket mencari semua penerbangan termurah dari Nagoya ke Kota Kinabalu.
Laluan
Nagoya ke Kota Kinabalu
Berlepas
11 Jul
Harga penerbangan ini ditemui oleh pengguna kami dalam beberapa hari lepas. Untuk melihat harga semasa sebenar sila klik pada tarikh yang dikehendaki.

Lapangan Terbang Antarabangsa Nagoya Chubu Centrair atau juga dikenali sebagai Lapangan Terbang Antarabangsa Jepun Tengah dibuka pada Februari 2005 menggantikan Lapangan Terbang Nagoya yang lama. Lapangan terbang lama kini dinamakan Nagoya Airfield dan semua penerbangan komersial dan kod IATA (NGO) berpindah ke lapangan terbang baharu.
Cari penerbangan murah ke Nagoya atau baca lebih lanjut tentang Chubu Centrair International Airport.

Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (KKIA) ialah lapangan terbang kedua terbesar di Malaysia, mengendalikan lebih 7 juta penumpang setahun. Lapangan terbang Kota Kinabalu adalah pintu masuk utama ke Borneo Malaysia.
Cari penerbangan murah ke Kota Kinabalu atau baca lebih lanjut tentang Kota Kinabalu International Airport.