Yvo and utiketMalaysia
Memuatkan... Sila tunggu.
Dari:
x
Ke:
x
Berlepas:
Pulang:
x
Berlepas
Pulang
Sehala
Pulang
x
Penumpang:
x

Penerbangan murah Palembang (PLM) ke Malang (MLG)

Mencari penerbangan murah dari Palembang ke Malang (PLM-MLG)? Tambang penerbangan untuk Palembang ke Malang mula pada 57. Cari penerbangan terbaik dan termurah pada laluan ini dan maklumat lain yang berkaitan. Sebelum anda menempah penerbangan, anda boleh menggunakan Utiket untuk mencari penerbangan termurah dari Palembang ke Malang untuk Garuda Indonesia, Lion Air, Batik Air, Super Air Jet, Citilink, Indonesia AirAsia. Semua data penerbangan adalah masa nyata dan tepat. Utiket mencari semua penerbangan termurah dari Palembang ke Malang.

Harga penerbangan Palembang - Malang

Berlepas: Jun 2026
<
>
  • Aha
  • Isn
  • Sel
  • Rab
  • Kha
  • Jum
  • Sab
  • 1 
  • 2 
  • 3 
  • 4 
  • 5 
  • 6 
  • 7 
  • 8 
  • 9 
  • 10 
  • 11 
  • 12 
  • 13 
  • 14 
  • 15 
  • 16 
  • 17 
  • 18127
  • 19127
  • 20127
  • 21127
  • 22127
  • 23127
  • 24127
  • 25127
  • 26127
  • 27127
  • 28127
  • 29127
  • 30127

Laluan
Palembang ke Malang

Berlepas
30 Jun

Harga penerbangan ini ditemui oleh pengguna kami dalam beberapa hari lepas. Untuk melihat harga semasa sebenar sila klik pada tarikh yang dikehendaki.

Maklumat lapangan terbang dan bandar

About Sultan Mahmud Badaruddin II International Airport

Palembang

Lapangan Terbang Sultan Mahmud Badaruddin II melayani kota Palembang dan sekitarnya di Provinsi Sumatera Selatan. Lapangan terbang ini dinamakan sempena Sultan Mahmud Badaruddin, Sultan Palembang terakhir, dan lapangan terbang ini sering disingkat sebagai Lapangan Terbang SMB II.

Cari penerbangan murah ke Palembang atau baca lebih lanjut tentang Sultan Mahmud Badaruddin II International Airport.

About Abdul Rachman Saleh Airport

Malang

Lapangan Terbang Abdul Rachman Saleh (MLG) adalah lapangan terbang kecil yang terletak di Malang. Lapangan terbang itu dinamakan sempena juruterbang dan ahli fisiologi Indonesia yang pesawatnya ditembak jatuh oleh Belanda ketika mendarat di Lapangan Terbang Maguwo (kini Lapangan Terbang Antarabangsa Adisucipto) di Yogyakarta semasa perang kemerdekaan Indonesia.

Cari penerbangan murah ke Malang atau baca lebih lanjut tentang Abdul Rachman Saleh Airport.

Lihat juga