Mencari penerbangan murah dari Palmerston North ke Ruteng (PMR-RTG)? Sebelum anda menempah penerbangan, anda boleh menggunakan Utiket untuk mencari penerbangan termurah dari Palmerston North ke Ruteng untuk Citilink, Garuda Indonesia, Indonesia AirAsia, Air New Zealand, Lion Air, Batik Air. Semua data penerbangan adalah masa nyata dan tepat. Utiket mencari semua penerbangan termurah dari Palmerston North ke Ruteng.
Laluan
Palmerston North ke Ruteng
Berlepas
11 Jul
Harga penerbangan ini ditemui oleh pengguna kami dalam beberapa hari lepas. Untuk melihat harga semasa sebenar sila klik pada tarikh yang dikehendaki.

Lapangan Terbang Palmerston North, yang dinamakan Milson Aerodrome sebelum ini, ialah lapangan terbang bersaiz sederhana yang terletak di Palmerston North. Lapangan terbang ini mempunyai lebih 500,000 penumpang setahun dalam sepuluh lapangan terbang paling sibuk di New Zealand.
Cari penerbangan murah ke Palmerston North atau baca lebih lanjut tentang Palmerston North Airport.

Lapangan Terbang Frans Sales Lega melayani bandar Ruteng di Pulau Flores di Nusa Tenggar Timur. Lapangan terbang itu diberi nama Satar Tacik sebelum ini tetapi namanya ditukar pada 2008 bagi memberi penghormatan kepada insan yang bertanggungjawab terhadap penubuhan lapangan terbang ini.
Cari penerbangan murah ke Ruteng atau baca lebih lanjut tentang Frans Sales Lega Airport.