Mencari penerbangan murah dari Semarang ke Kota Kinabalu (SRG-BKI)? Tambang penerbangan untuk Semarang ke Kota Kinabalu mula pada Rp. 1.923.915. Cari penerbangan terbaik dan termurah pada laluan ini dan maklumat lain yang berkaitan. Sebelum anda menempah penerbangan, anda boleh menggunakan Utiket untuk mencari penerbangan termurah dari Semarang ke Kota Kinabalu untuk MasWings, Garuda Indonesia, Lion Air, Batik Air, Super Air Jet, Citilink. Semua data penerbangan adalah masa nyata dan tepat. Utiket mencari semua penerbangan termurah dari Semarang ke Kota Kinabalu.
Laluan
Semarang ke Kota Kinabalu
Berlepas
11 Jul
Harga penerbangan ini ditemui oleh pengguna kami dalam beberapa hari lepas. Untuk melihat harga semasa sebenar sila klik pada tarikh yang dikehendaki.

Lapangan Terbang Antarabangsa Achmad Yani (SRG) terletak tidak jauh dari pusat kota Semarang, di daerah Semarang Barat, di kawasan yang biasa disebut Kalibanteng. Nama Achmad Yani diambil untuk menghormati salah seorang Pahlawan Nasional Indonesia, Jeneral Achmad Yani.
Cari penerbangan murah ke Semarang atau baca lebih lanjut tentang Achmad Yani International Airport.

Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (KKIA) ialah lapangan terbang kedua terbesar di Malaysia, mengendalikan lebih 7 juta penumpang setahun. Lapangan terbang Kota Kinabalu adalah pintu masuk utama ke Borneo Malaysia.
Cari penerbangan murah ke Kota Kinabalu atau baca lebih lanjut tentang Kota Kinabalu International Airport.