Mencari penerbangan murah dari Sorong ke Kupang (SOQ-KOE)? Tambang penerbangan untuk Sorong ke Kupang mula pada MYR 718. Cari penerbangan terbaik dan termurah pada laluan ini dan maklumat lain yang berkaitan. Sebelum anda menempah penerbangan, anda boleh menggunakan Utiket untuk mencari penerbangan termurah dari Sorong ke Kupang untuk Garuda Indonesia, Lion Air, Batik Air, Super Air Jet, Citilink, Indonesia AirAsia. Semua data penerbangan adalah masa nyata dan tepat. Utiket mencari semua penerbangan termurah dari Sorong ke Kupang.
Laluan
Sorong ke Kupang
Berlepas
10 Jul
Harga penerbangan ini ditemui oleh pengguna kami dalam beberapa hari lepas. Untuk melihat harga semasa sebenar sila klik pada tarikh yang dikehendaki.

Lapangan Terbang Sorong adalah pintu masuk ke Raja Ampat dan salah satu lapangan terbang yang lebih besar di Papua. Bilangan penumpang telah meningkat pada tahun-tahun lepas berikutan peningkatan populariti Raja Ampat dan projek pembesaran baru sahaja selesai. Lapangan Terbang Sorong hanya boleh dicapai dari dalam Indonesia: tiada penerbangan antarabangsa.
Cari penerbangan murah ke Sorong atau baca lebih lanjut tentang Domine Eduard Osok Airport.

Lapangan Terbang El Tari atau Lapangan Terbang Eltari (KOE) ialah sebuah lapangan terbang di Kupang, Nusa Tenggara Timur, Indonesia. Kupang adalah hab terpenting untuk perjalanan udara di Nusa Tenggara.
Cari penerbangan murah ke Kupang atau baca lebih lanjut tentang El Tari International Airport.