Mencari penerbangan murah dari Surabaya ke Kagoshima (SUB-KOJ)? Tambang penerbangan untuk Surabaya ke Kagoshima mula pada Rp. 5.873.764. Cari penerbangan terbaik dan termurah pada laluan ini dan maklumat lain yang berkaitan. Sebelum anda menempah penerbangan, anda boleh menggunakan Utiket untuk mencari penerbangan termurah dari Surabaya ke Kagoshima untuk Garuda Indonesia, Batik Air, Super Air Jet, Lion Air, Japan Airlines, Citilink. Semua data penerbangan adalah masa nyata dan tepat. Utiket mencari semua penerbangan termurah dari Surabaya ke Kagoshima.
Laluan
Surabaya ke Kagoshima
Berlepas
14 Jul
Harga penerbangan ini ditemui oleh pengguna kami dalam beberapa hari lepas. Untuk melihat harga semasa sebenar sila klik pada tarikh yang dikehendaki.

Lapangan Terbang Antarabangsa Juanda ialah lapangan terbang ke-2 terbesar dan ke-2 tersibuk di Indonesia selepas Lapangan Terbang Antarabangsa Soekarno-Hatta Jakarta. Lapangan terbang itu dinamakan sempena Djuanda Kartawidjaja, salah seorang Perdana Menteri Indonesia. Juanda mempunyai pilihan laluan domestik yang semakin meluas, termasuk penerbangan terus ke Lombok dan Kalimantan, dan laluan antarabangsa ke Singapura dan Kuala Lumpur, antara lain.
Cari penerbangan murah ke Surabaya atau baca lebih lanjut tentang Juanda International Airport.

Lapangan Terbang Kagoshima agak kecil dengan hanya beberapa destinasi domestik dan beberapa destinasi antarabangsa kerana kebanyakan pelancong menggunakan Lapangan Terbang Fukuoka yang lebih besar. Beberapa syarikat penerbangan menghubungkan Kagoshima ke Tokyo - Lapangan Terbang Haneda dan Japan Air Commuter menawarkan beberapa penerbangan ke destinasi domestik yang lain.
Cari penerbangan murah ke Kagoshima atau baca lebih lanjut tentang Kagoshima Airport.